ΤΡΟΠΟΙ

Συμμετοχή μπορείτε να δηλώσετε:

A. Με οnline εγγραφή συμπληρώνοντας την Αίτηση Συμμετοχής που θα βρείτε παρακάτω.

B. Αυτοπροσώπως στο Τουριστικό Περίπτερο Δήμου Σπάρτης (έναντι Αρχαιολογικού Μουσείου Σπάρτης) ΜΟΝΟ στις 17/05 και 18/05 στις ώρες που αναγράφονται παρακάτω.

Είδη εγγραφής

Οι Ατομικές εγγραφές γίνονται από μεμονωμένα άτομα.

Κατά την παραλαβή του αθλητικού εξοπλισμού, είναι απαραίτητη η επίδειξη της ταυτότητας και των παραστατικών του εκπτωτικού πακέτου (φοιτητικό πάσο/ κάρτα ανεργίας/ μαθητική ταυτότητα/ στρατιωτική ταυτότητα) εφόσον έχει επιλεχθεί, καθώς και το αποδεικτικό κατάθεσης του αντιτίμου συμμετοχής.

Σε περίπτωση παραλαβής εξοπλισμού άλλου δρομέα, απαραίτητη είναι η επίδειξη φωτοαντίγραφου της αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου του εκπροσώπου του.

Κατά τη διάρκεια λειτουργίας του Κέντρου Εγγραφών (Registration Center), οι ανήλικοι δρομείς που έχουν δηλώσει συμμετοχή ατομικά, θα πρέπει να προσκομίσουν την αστυνομική τους ταυτότητα ή άλλο επίσημο δημόσιο έγγραφο – πιστοποιητικό ταυτοπροσωπίας τους, προκειμένου να παραλάβουν τον αθλητικό τους εξοπλισμό.

Οι Ομαδικές εγγραφές πραγματοποιούνται για 10 άτομα και πάνω.

Ο αρχηγός της ομάδας κατά την παραλαβή του εξοπλισμού της ομάδας του, θα πρέπει να έχει μαζί του την αστυνομική του ταυτότητα, καθώς και το αποδεικτικό της κατάθεσης του αντιτίμου της συμμετοχής της ομάδας του. Αν δεν καταστεί δυνατή η παραλαβή του εξοπλισμού από τον αρχηγό, θα πρέπει επισήμως να υποδειχθεί στη διοργάνωση ο αντικαταστάτης του, ως εκπρόσωπος της ομάδας, ο οποίος κατά την παραλαβή θα πρέπει να έχει μαζί του την ταυτότητά του και το αποδεικτικό της κατάθεσης του αντιτίμου της συμμετοχής της ομάδας.

Σε περίπτωση που υπάρχουν ανήλικοι δρομείς στην ομάδα, ο αρχηγός της ομάδας καθίσταται υπεύθυνος να συμπληρώσει στην αίτηση συμμετοχής τα στοιχεία των γονέων/ κηδεμόνων τους ώστε να είναι δεκτή η αίτηση τους, προκειμένου να παραλάβει τον εξοπλισμό τους.

Η συνδρομή συμμετοχής για τους μαθητές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης άνω των 15 ετών, τους φοιτητές, τους ανέργους και τα ΑΜΕΑ είναι δωρεάν, με την απαραίτητη επίδειξη των αντίστοιχων παραστατικών (ταυτότητα, φοιτητικό πάσο, κάρτα ανεργίας, κάρτα ΑΜΕΑ).

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν την συμμετοχή τους είτε ηλεκτρονικά είτε στο Κέντρο Εγγραφών αυτοπροσώπως.

Κέντρο Εγγραφών (Registration Center)

Τουριστικό Περίπτερο Δήμου Σπάρτης

Έναντι Αρχαιολογικού Μουσείου Σπάρτης

Ημέρες και ώρες λειτουργίας:

Παρασκευή 17/05/2019
Από 12:00 έως 19:00

Σάββατο 18/05/2019
Από 10:00 έως 16:00

Οι δρομείς οφείλουν να παραλάβουν αποκλειστικά από το Κέντρο Εγγραφών τον αγωνιστικό τους εξοπλισμό, καθώς επίσης και το αναμνηστικό υλικό της διοργάνωσης.

Τρόποι πληρωμής

A. Άμεση Online πληρωμή μέσω του λογαριασμού μας στο PAYPAL.

B. Μέσω κατάθεσης στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό:

IBAN: GR03 0172 0290 0050 2906 2880 682
ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ: ΚΕΑΝ-Κύτταρο Εναλλακτικών Αναζητήσεων Νέων
KΩΔ. SWIFT: BIC/Swift: PIRBGRAA
ΤΡΑΠΕΖΑ: Πειραιώς Α.Ε.

Γ. Πληρωμή αυτοπροσώπως με μετρητά στο Κέντρο Εγγραφών κατά τις ημέρες και ώρες λειτουργίας.

Δηλώστε συμμετοχή

Αίτηση Συμμετοχής

Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία που ακολουθούν προκειμένου να καταχωρηθεί η συμμετοχή σας.

Οι εγγραφές μέσω της ιστοσελίδας έχουν πλέον κλείσει. Πραγματοποιούνται μόνο αυτοπροσώπως στο Τουριστικό Περίπτερο Δήμου Σπάρτης την Παρασκευή 17/05 από τις 12:00 έως τις 19:00 και το Σάββατο 18/05 από τις 10:00 έως τις 16:00.

Κόστος & Παροχές Συμμετοχής

Παροχές βασικής συμμετοχής

Ατομική εγγραφή

Ομαδική εγγραφή

Μαθητές-Φοιτητές-Άνεργοι-ΑΜΕΑ

Αγώνας δρόμου 5 χλμ

8 €

6 €

ΔΩΡΕΑΝ

Αγώνας δρόμου 10 χλμ

10 €

8 €

ΔΩΡΕΑΝ